Bing Shopping tilgjengelig i Norge

Bing Shopping er endelig tilgjengelig i Norge og vi gleder oss utrolig mye til å teste det ut! Det er godt kjent at Google er den mest brukte søkemotoren, men vi har sett at betalt plassering i Bing har vist seg å være utrolig lønnsomt hos flere av våre kunder.

Gir det resultater?

Vi tester dette på flere av våre kunder nå og så langt er det mye som tyder på at dersom man driver en nettbutikk bør man også vise varene sine her. På samme måte som tekstannonser i Bing er det et helt annet volum hvis man sammenligner tallene mot Google, men vi er fortsatt innstilt på at det å også være synlig på Bing er lurt og vi gleder oss til å vise til litt mer konkrete resultater om ikke så altfor lenge. Følg med!

Kan vi i Hensikt hjelpe deg?

Høres annonsering på Bing spennende ut? Vi hjelper deg selvsagt med annonseringen eller noen gode råd om du ønsker det. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi snakke om dine muligheter, utfordringer og målsettinger.

 

Skrevet den .

Joakim Solheim

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Sertifisert partner

Google Partner

Facebook Preferred Partner