Hva kan et mediebyrå hjelpe deg med?

Hva er egentlig et mediebyrå, og hva kan vi hjelpe deg med? I jungelen av vår digitale verden er det mange byråer som kan hjelpe deg med ulike utfordringer, og vi vet at det ikke alltid er lett å ha kontroll på forskjellene. La oss hjelpe deg å få oversikten over hva vi i Hensikt kan hjelpe deg med!

Hva er et mediebyrå?

Et mediebyrå hjelper deg med å sørge for at dine annonser og markedsføring blir vist på rett sted, til rett tid og til de rette menneskene. Det er vår jobb å hjelpe deg med å få så mye som mulig ut av dine investeringer, slik at lønnsomheten er så god som mulig. Vi bidrar med å finne balansegangen mellom å være for lønnsomme i frykt for å ikke nå ut til nye kunder, og å være for lite lønnsomme så du ikke lenger tjener penger på annonseringen. Dette er en vanskelig oppgave å finne ut av på egenhånd i universet av alle kanaler man kan kan velge mellom, og vi gir derfor råd basert på data og erfaring for din målgruppe og bransje. 

Digital markedsføring & mediebyrå

Vi i Hensikt hjelper deg med det meste innenfor den digitale verdenen. Og det vi selv ikke er eksperter på, har vi gode kontakter vi samarbeider med. For oss er det ikke viktig å være best på alt, men være best på det vi er gode på. Våre overordnede tjenester vi kan hjelpe deg med er: 

Et lokalt mediebyrå nær deg

For oss i Hensikt er den lokale tilstedeværelsen svært viktig. Vi vet at avstanden er stor mellom våre ulike landsdeler i hverdagen, og avstanden mellom vår kompetanse kan være enda større. Vi har derfor prioritert å være lokalt til stede der våre kunder befinner seg, slik at vi så enkelt som mulig kan lære av hverandre. Du som kunde kjenner ditt marked og dine kunder best, vi har ekspertisen, og i fellesskap kan vi nå de største målene. I dag kan du finne Hensikt i: 

Tror du at et mediebyrå kan hjelpe deg med å nå ut til nye potensielle kunder? Vi tar gjerne en prat over en kaffekopp for å høre om dine utfordringer. Ta kontakt med rådgiveren nærmest deg!

Skrevet den .

Pia Torgersen

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Sertifisert partner

Google Partner

Facebook Preferred Partner