Vi søker avdelingsleder i Drammen

Vi søker avdelingsleder i Drammen

I Hensikt er vi en gjeng som er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring, dashboards, kunnskapsdeling og automatisering.

Rundt lunsjbordet går snakken i alt fra kampanjer til teknologi, via beste vaffeloppskrift, feriedestinasjon og fotballstadion, til elsykkel, algoritmer og kundereiser. Vi skal være best i klassen på sistnevnte!. 

Vi gjør alt med hensikt, jobber etter vår egen modell og har siden oppstarten vært klar på at vi skal sparke oppover!

Tar du utfordringen?

 

Hensikt Alpha består av 8 lysende hoder, alle med en urokkelig tro på felles mål og opptatte av å kunne levere de beste løsningene tilgjengelig på markedet. Vi elsker utfordringer, gode ideer og har store planer for årene som kommer. Derfor ser vi nå etter deg som forstår digital markedsføring og vil lede “skuta” videre - vår nye avdelingsleder!

Hva kan du forvente å jobbe med? Kort fortalt blir jobben å bidra til å styrke Hensikts merkevare - vi ønsker å posisjonere oss sterkere i Buskerud. Du vil ha drifts- og resultatansvar for selskapet, samt personalansvar for samtlige medarbeidere. Dette er en operativ stilling hvor du vil jobbe tett med egne medarbeidere og fungere som salgsstøtte til kollegaer på andre avdelinger. Noen mindre floker vil du sikkert støte på, men det er løsningen av disse som har løftet oss dit vi er i dag.

Litt om deg. Du er kjent for å ha en digital forretningsnese og liker å holde deg oppdatert på teknologi, trender og utvikling. Men viktigere for deg er menneskene du gjør det med og resultatene dere skaper sammen. Å kunne utgjøre en forskjell er viktig for deg, likeledes, et åpent og langsiktig samarbeid med full transparens begge veier. Du tror på ledelsesfilosofien; LE-DEL-SE og vil skape nye suksesshistorier.

Hva vil du få? Rundt deg vil du ha en god blanding av fine folk som jobber dedikert for å gjøre hverandre gode og skape de beste kundeopplevelser. Når vi kobler av og har det gøy er sommerfesten og julebordet det store samlingspunktet. Den gode samtalen finner ofte sted rundt kaffe-/testasjonen og forsikrings- og pensjonsordninger har vi også.

Noe du lurer på? Ring 909 96 492, der treffer du Morten Setsaas, rådgiver i Vizer, rekrutteringspartneren til Hensikt AS. Ser fram til å høre din historie og hvorfor du er den gode matchen.

Hensikt 
Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Tlf. +47 911 71 325
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.