Er du vår nye prosjektleder i Tromsø? Søknadsfrist 17. Nov

Er du vår nye prosjektleder i Tromsø? Søknadsfrist 17. Nov

Hensikt ble etablert i slutten av 2016 og er et mediebyrå som dekker byer og distrikter med lokal tilhørighet og kunnskap. Vi er 20 inspirerte ansatte og veksten vi opplever gjør at vi trenger flere flinke folk. Vår kjernekompetanse er prestasjonsbasert markedsføring, innholdsproduksjon og kjøpt distribusjon i digitale kanaler. Vi har vår spesialkompetanse innenfor: SEO, Google Ads, Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat, Programmatiske kjøp, samt automatisering av annonseløsninger og systemer. Vi streber alltid etter å være mest mulig effektive, og jobber med å bygge sten for sten over tid. Vi tilpasser jobben overfor hver enkelt kunde da ingen har helt like behov. Det som skiller oss mest fra våre konkurrenter er at vi ønsker å lære opp kundene våre til å gjøre mer selv, da vår erfaring er at samarbeidet blir mer solid når kundene utfordrer oss på den jobben vi skal gjøre.

Hensikt vokser stadig og nå trenger vi flere flinke folk til vårt kontor i Tromsø. Vi ser etter en person som er strukturert og proaktiv, og som trives med å holde tak i mange prosjekter på en gang. Hos oss vil du få lov til å utfordre deg selv, og omgivelsene, for å sikre at kundene våre får den aller beste oppfølging. Til å begynne med er vi på jakt etter å fylle en deltidsstilling, gjerne med en person som er inne i sitt siste år med studier. Vi tilpasser arbeidstiden med studiene, slik at du får muligheten til å få praktisk relevant erfaring ved siden av studiene. Det vil være mulighet for fast ansettelse etter endt utdanning hvis utviklingen fortsetter som nå. 

Stillingsbeskrivelse

Som prosjektleder i Hensikt vil du bistå våre konsulenter med planlegging, gjennomføring og rapportering av ulike medieprosjekter. 

Din hovedoppgave vil være å ha oversikt over ulike kunders prosjekter og sikre at disse blir gjennomført som avtalt. Som prosjektleder skal du overse at dialogen mellom våre konsulenter, kunder og operative team er så effektiv som mulig, og sikre den praktiske gjennomføringen av oppdragene. 

Du vil være en viktig del av vårt lag med erfarne og dyktige mennesker, og får muligheten til å lære av de beste. Vi i Hensikt er opptatt av at du skal utvikle deg slik at du kan oppnå dine drømmer, derfor jobber vi med individuell utvikling for alle våre ansatte.

Arbeidsoppgaver

Du vil være våre konsulenters viktigste venn i små og store prosjekter, og følge opp kunder og underleverandører for å sikre at vi har annonser og alt vi trenger for å løse oppdraget for kunden. Du vil også utarbeide og kvalitetssikre materiell slik som presentasjoner, fremdriftsplaner, medieplaner, rapporter m.m. Hvis interessen er der så ønsker vi også at du involverer deg i jobben med kommunikasjon og godt innhold for digitale og trykte medier. Til slutt vil vi også lære deg å oppsummere og rapportere til kunder og konsulenter. på sikt ser vi også for oss at du kan bistå andre avdelinger i Hensikt med prosjektrelatert arbeid ved behov.

Egenskaper

Du har en stor interesse for markedsføring og kommunikasjon og er en strukturert person som liker å holde styr på prosjektene dine, og evner å sjonglere flere baller samtidig.Du liker at dine meninger høres og at du synes i omgivelsene dine. Det er viktig at du holder fokus og jobber godt alene, men at du liker å jobbe sammen med andre flinke folk. God kommunikasjon er viktig i vår bransje, derfor er det viktig at du er bevisst på hvordan du kommuniserer, spesielt skriftlig. Vi håper at du er en positiv og utadvendt person, som gjerne slår av en prat med kjente og ukjente.

Hvis du ser løsninger der andre ser problemer og ikke er redd for å foreslå nye måter å gjøre ting på så er vi helt sikre på at du kommer til å få morsomme arbeidsdager hos oss.

Erfaring

Høyere utdannelse innen markedsføring, markedskommunikasjon eller lignende. 3. års studenter innen markedsføring/kommunikasjon/reklame anbefales å søke.

Erfaring fra lignende rolle er et pluss men ikke et krav

Vi tilbyr

En unik mulighet til å lære mer om fagene markedsføring i et ungt og spennende miljø. Selskapet er i sterk vekst og vi ønsker å være en arbeidsplass hvor unge mennesker får muligheten til å teste ut hva de de er flinke til og synes er spennende å jobbe med. Vi har mer enn 200 kunder som alle har individuelle behov som vi hjelper dem med. Dette betyr at det er en stor variasjon i tjenester vi leverer og dermed svært mange arbeidsoppgaver du får muligheten til prøve deg på og lære av.

Hos oss vil du få en fleksibel arbeidsdag som vi tilpasser dine studier, men vi ser for oss at du er hos oss minst 10 timer i uken.

Hvis du har lyst til lære mer om markedsføring og prosjektledelse gjennom praktisk øvelse så er vi helt sikre på at du kommer til trives godt i Hensikt.

 

Spørsmål kan rettes til Ståle Marthinsen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller på telefon 415 27 789.

Søknad sendes til Synne Vegsund på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Søknadsfrist 17. Nov. 

 

Hensikt 
Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Tlf. +47 911 71 325
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.