Hensikt Trøndelag har endelig åpnet

Hensikt Trøndelag har endelig åpnet

Vi i Hensikt fortsetter å ekspandere, og har endelig åpnet kontor i den voksende storbyen Trondheim. Christian Amundsen Mevold er mannen som skal digitalisere lokalområdet ytterligere med lønnsomme tjenester og en stor tilstedeværelse.

Ekspert på kundeklubber

Den 1. mars 2019 åpnet dørene til Hensikt Trøndelag. Mannen som skal drive kontoret er den omgjengelige og arbeidslystne ChristImage from iOS.jpgian Amundsen Mevold. Allerede har han rukket å bygge en god kundemasse, med både store aktører som AtB, og spirende gründerhoder som Memento U. 

Christian sin spisskompetanse innenfor kundeklubb og lojalitet er en viktig ressurs for oss i Hensikt. Han har spesialisert seg innenfor dette i mer enn 7 år, og har blitt en ekspert på fagfeltet. Men hvordan endte han der?                                                                                                       

Veien til de digitale kanalene og Trondheim

Christian forteller ivrig at han begynte på en bachelor i markedsføring med spesialisering i merkevarebygging på BI i Oslo. Veivalget innenfor fagområdet var kanskje noe tilfeldig legger han til, men det hadde alltid fascinert han hvor mye påvirkningskraft et brand kan ha.

 

 Hvordan kan et menneske ta en beslutning kun på grunn av et brand egentlig? Det interesserer meg virkelig hvor mye noe immaterielt kan vekke så sterke emosjoner!”

 

I løpet av det første året i Oslo dro han på guttetur til Trondheim. Helgen var morsom og innholdsrik, og byen hadde virkelig innfridd. De spurte seg selv om hvorfor de ikke kunne ha det slik hver dag? Mandagen kom og de søkte overflytting til BI Trondheim. Neste semester begynte de på ny skole i ny by. I løpet av hans 12 år i Trondheim har han aldri angret på den beslutningen!

Et ærlig og åpent mediebyrå

I Christian sin nye stilling hos Hensikt er fokusområdet markedsrettet rådgivning til lokale kunder. Å kunne utgjøre en forskjell og bidra til å nå både små og store mål  for kundene er en stor motivasjon, forteller han. Et åpent og langsiktig samarbeid er viktig for Christian, hvor det er full transparens begge veier. 

 

“Nå er det jo ikke bare arbeidsgiveren som skal falle for kandidaten, men også motsatt. Noe av det som gjorde Hensikt mest interessant for meg er den åpne og transparente modellen de følger.

Ingen nøkkeltall eller kostnader blir skjult - kunden har tilgang til absolutt alt!”

Et mediebyrå og endringsbyrå i samme lokaler

Christian forteller åpenhjertig videre at det interne nettverket i bransjen er viktig for både han og kundene hans. Engasjert Byrå er en viktig samarbeidspartner, som Hensikt Trøndelag også deler kontorlokaler med. På denne måten har han en solid verktøykasse å kunne tilby kunden, også på utsiden av egne ekspertiseområder, forteller Christian videre.                                                                               

Men hvordan ser en normal arbeidsdag ut for deg da? 

 

“For meg er arbeidsdagene veldig ulike, for de styres av kundene. Men det er nettopp dette jeg digger! Jeg prøvde å velge bort de monotone og ensformige arbeidsdagene ved studievalget mitt- og det har jeg virkelig lykkes med. Jeg har kun én fast rutine som jeg følger uansett hvor jeg befinner meg på starten av dagen, og det er å innta 2 kopper kaffe før klokken slår 9.”

 

 Videre forteller Christian at nærheten til kunden er ekstremt viktig. Om en kunde har noen spørsmål er avstanden kort til å komme innom og se på problemstillingen i samme rom. Men   hadde han sittet i et stort mediebyrå i Oslo kunne avstanden til kunden, både mentalt og fysisk,   blitt en hindring i hverdagen. Det er viktig at kunden kjenner seg ivaretatt av et lokalt byrå, en   rådgiver, og en samarbeidspartner.

Den digitale utviklingen i Trondheim

Videre sitter vi og prater om hvor fort vår digitale hverdag har utviklet seg, og hvor utfordrende det må være for bedrifter å til enhver tid omstille seg og tilegne seg ny kunnskap. Jeg spør derfor Christian om han ser en fellesnevner for kundene i Trøndelag.

 

“For de aller fleste bedrifter står de i en tidsklemme hvor man dessverre ikke får tid til alt, selv om kompetansen faktisk kan være til stede. Markedsføringsaktivitetene blir ofte noe daglig leder sitter med på kveldstid etter at ungene har lagt seg. Men hvor effektivt er det egentlig?”

 

IMG 2056Christian forteller at Trondheim er en by med masse frisk blod og nyutdannede studenter som hjelper den digitale prosessen ytterligere. Samtidig fører dette til et næringsliv som hele tiden er i vekst, og som gjør at kompetansen og arbeidsmetodikken også må utvikle seg.

 

Det er ganske sammenfallende med hva Hensikt Trøndelag sin kunde, AtB, er i ferd med å gjøre for kollektivtrafikken. Med nye innbyggere kommer nye reisevaner. Derfor legger de om kollektivsystemet for å tilpasse seg vår endrede atferd. Akkurat som AtB tilpasser sitt tilbud etter endret behov hos sine brukere, må byråene tilpasse seg sine kunders digitale reise. I begge tilfeller skal uansett sluttresultatet være fin flyt i trafikken og det oppnår du ikke uten å faktisk lytte til kunden.

 

“For meg er jobben som en digital sparringspartner ekstremt givende. I den digitale jungelen trenger man en guide til å kunne manøvrere seg rundt, slik at man finner rett sti frem til målet.”

 

Hva er det beste med Trondheim?

Avslutningsvis spør jeg Christian hva det beste med byen og Trøndelag er.

 

«Det er veldig lett å svare på - det er selvfølgelig folket! Det må jo være en grunn til at så mange studenter faktisk blir værende etter endt studie. Innbyggerne er så rause, inkluderende og joviale, og det er verdier jeg virkelig  kan gå god for. Det er verdier jeg ønsker å videreføre, det er akkurat et slikt type byrå Hensikt Trøndelag skal være»

 

Kan vi i Hensikt hjelpe deg?

Synes du Christian og Hensikt sitt arbeid høres spennende ut? Du er alltid velkommen innom kontoret ved Ravnkloa i Olav Tryggvasons gate 42. Eventuelt får du tak i Christian på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller +47 984 52 744.

 

Hensikt 
Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Tlf. +47 911 71 325
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.