Ny rådgiver til Hensikt sitt kontor i Bergen

Hensikt ble etablert i midten av 2016 og er et mediebyrå med hovedkontor i Oslo og avdelinger i de fleste store byer i Norge. Vi er 30 ansatte med forskjellig spesialistkompetanse og veksten vi opplever gjør at vi stadig trenger flere flinke folk. Vår kjernekompetanse er digital strategi, utvikling av nettsider, prestasjonsbasert markedsføring, innholdsproduksjon og kjøpt annonsering i alle kanaler. Hver kunde er spesiell, derfor tilpasser vi våre tjenester individuelt til hver enkelt. Vi etterlever et mål om at våre kunder skal kunne så mye som mulig, derfor tilrettelegger vi for at kundene våre skal lære så mye som mulig i løpet av vårt samarbeid.

Hensikt er en del av konsernet Layer som består av mediebyrået Hensikt, konsulentselskapene Caulis, Solution, Stellar, webutviklingsbyrået Sail og reklamebyrået Horn & Co. Sammen er vi en "one stop shop" for digital markedsføring, og det skal mye til for at vi ikke har den kompetansen kundene våre trenger for å løse akkurat deres behov.

Hensikt Vestland er basert i Bergen og skal levere denne kompetansen til kunder i vest! På kort tid har vi bygget en spennende portefølje som består av blant annet Brann, AiJob, Ramsvik og Tekslo Seafood. Vestland er stappfullt av spennende virksomheter som vi kan hjelpe med markedsføring. Det er også sterk konkurranse om kundene, men vi har folkene, verdiene og ambisjonene som gjør at vi er helt der oppe blant de beste.

Personen vi søker etter skal være med på å videreutvikle Vestlandets foretrukne partner innen digital markedsføring, og samtidig være med på å styrke Hensikt som et nasjonalt mediebyrå. Som rådgiver vil du møte nye og etablerte kunder og være deres nærmeste sparringspartner for digital markedsføring! 

 I Hensikt får du: 

 • Jobbe med mange spennende kunder
 • Være en del av et ungt miljø i sterk vekst
 • Solid opplæring innen salg og markedsføring
 • Være med på å videreutvikle selskapet
 • Mulighet til å lære fra de beste i bransjen, på tvers av fagområder
 • Et mangfold av muligheter til å påvirke din karriereutvikling
 • Påvirke din egen hverdag og utvikling

 Vi ser etter deg som:

 • Har 2-3 års erfaring med salg og/eller markedsføring.
 • Interesserer seg sterkt for salg og markedsføring
 • Du tør å utfordre både internt og kunder
 • Er lærevillig og har ambisjoner om å lykkes                                       
 • Har konkurranseinstinkt
 • Er ansvarsfull og strukturert

 Hvem er du?

Som rådgiver vil du ha ansvaret for å bygge din egen portefølje og være den tetteste sparringspartneren for dine kunder. Når kundene våre først velger oss skal de aldri finne noen grunn til å bytte oss ut.

 For å lykkes med dette må du synes det er spennende å lære nye ting og har kanskje en ekstra interesse for markedsføring. Du er en god selger med stor grad av empati som gjør at du kan sette deg inn i ulike kunders problemstillinger og skreddersy løsninger som gir dem verdi- samtidig gi dem engasjementet de fortjener etter at salget er gjort. 

Ta kontakt med Daglig leder Jens Petter Jensen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 908 04 952.

Skrevet den .

Lars Hordnes

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere