Bildeutvidelsene i Google Ads ga stor effekt

Bildeutvidelser til annonser i Google Ads ble lansert tidligere i sommer. De fleste vet at bilder og visuelt innhold fører til økt engasjement, men vi var spente på hvordan dette faktisk ville fungere i søkeresultatet. En av kundene vi nå har testet bildeutvidelser for er A.Huseby Møbler, og vi kan ikke kalle resultatene noe annet enn en kjempesuksess!

Samarbeidet med A.Huseby Møbler

A.Huseby Møbler ble etablert i 1889 av Andreas Huseby, og er et av få Oslo-firmaer som har vært eid av samme familie i mer enn hundre år. Med høy kvalitet, personlig service og et bredt utvalg har de blitt en godt etablert aktør innenfor møbler. Her finner du det  ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design, fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør.

Vi startet samarbeidet i mars 2021, og har siden den tid fått lov til å teste og eksperimentere med både spennende nyheter, ulike kampanjer og forskjellige budskap. Da bildeutvidelsene kom tidligere i sommer var vi ikke i tvil om hvem som måtte være med i vår testperiode! 

Resultater så langt med bildeutvidelser

I midten av juni 2021 satt vi opp bildeutvidelsene og fulgte spent med den første perioden. For hvordan ville dette egentlig påvirke klikkprisen? Ville vi se en økt effekt i lønnsomheten? Og ville Google prioritere bildeutvidelsene i søkeresultatet?

Resultatene vi har oppnådd er ekstremt gode, og ser slik ut: 

  • Antall annonsevisninger: 20 000
  • Gjennomsnittlig CTR (klikkfrekvens): 17 %
    • Gjennomsnittlig CTR i hele kontoen: 1,30 %
  • Gjennomsnittlig CPC (kostnad per klikk): 2,67 kr
    • Gjennomsnittlig CPC i hele kontoen: 3,47 kr
  • Prosentandel av salget bildeutvidelser har stått for i Google Ads: 20 % 

Etter 2 måneder med tett oppfølging av utvidelsene kan vi konkludere med at de ikke er verken dyrere eller mindre lønnsomme, heller tvert imot!

Kan vi hjelpe din bedrift med Google Ads og bildeutvidelser?

Ta kontakt med en av våre rådgivere dersom du er nysgjerrig på Google Ads og bildeutvidelser. Vi bistår mer enn gjerne i både oppsettet og håndteringen av en slik type utvidelse, og ønsker å gjøre alt vi kan for at du skal få mest mulig ut av din investering!

Skrevet den .

Pia Torgersen

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere