Sjemmedalhytta – Et godt samarbeid over flere år

Det er få som er så kvalitetsbevisst som Morten Sjemmedal. Med pinlig nøyaktighet leverer han arkitekttegnede kvalitetshytter inspirert av gamle støler fra fjellheimen i Hallingdal. Hyttene er tegnet i samarbeid med Vårdal Arkitekter og finnes i flere varianter og størrelser. Vi har vært så heldig å få jobbe med han i over to år, og har lært masse av hverandre på veien mot suksess!

Et tett samarbeid som har ført til gode og målbare resultater

Å kjøpe hytte er en prosess og er sjeldent noe man gjør på impuls. Sammen med Morten har vi sett på kundereisen og hvordan vi kan være til stede med den riktige informasjonen til kundegruppen til rett tid. Derfor har vi jobbet med innhold på nettsiden, både for å øke synligheten i søkemoterer, men også for å gi de besøkende den informasjonen de trenger for å ta et godt valg når det kommer til hyttekjøp. 

 

“Hensikt har hjulpet oss å få bedre kontroll over markedsføringen og hvordan vi når ut til våre målgrupper. De er en god og proaktiv samarbeidspartner som aktivt hjelper oss i planlegging gjennomføring av kampanjer, strategi rundt always-on løp og innholdsproduksjon til web. Dette har gitt oss målbare og gode resultater, og åpenbart ført direkte til salg.”

– Morten Sjemmedal, grunder og salgssjef i Sjemmedalhytta

 

Strategiske kanalvalg og presis målretting har gitt resultater

Vi har jobbet tett med å ta strategisk rette kanalvalg, samtidig som vi har hatt fokus på nøkternhet og presis målretting. På denne måten har vi klart å bygge kjennskap, samtidig som vi til enhver tid har vært tilgjengelig for målgruppen. Dette har vært en langvarig prosess hvor vi har lært underveis, men det er ingen tvil om at det har gitt resultater. 

“Peter Vigdal som vi har mye kontakt med er en svært positiv og engasjert person som yter rask og god service. Han er lett å samarbeide med og konstruktiv og nyttig i drøftinger av et fagfelt han er god på og vi har mindre greie på. At han sitter i et fagmiljø av diverse ekspertise gjør det også litt ekstra trygt. Vi får også rapporter som gir oss mye god og relevant informasjon av det vi bruker penger på.

Sjemmedalhytta er svært fornøyd med samarbeidet med Peter Vigdal og Hensikt.”

– Morten Sjemmedal, grunder og salgssjef i Sjemmedalhytta

Vi i Hensikt lærer gjerne bort vår kunnskap til kunder

Det viktigste for oss i Hensikt er ikke at vi gjør all jobben, men at jobben blir gjort. Det faller oss derfor like naturlig å delegere til kunde som til en av våre ansatte. Slik er alltid kundens interesser i førersetet. Er det behov for opplæring bistår vi gjerne med dette. 

 

Ta kontakt med Peter Vigdal for en hyggelig prat på tlf. 902 08 440 eller send han en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foto av Sjemmedalhytta: Pål Harald Uthus 

Skrevet den .

Peter Vigdal

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere