Google Premier Partner 2023

Vi er stolte av å kunne formidle at vi har blitt utnevnt til Google Premier Partner for 2023! Dette er en anerkjennelse vi er veldig ydmyke og stolte over å ha fått tildelt, og vi ser frem til å fortsette å levere verdifulle resultater for våre kunder i samarbeid med Google.
 
Hva betyr det egentlig å være en Google Premier Partner? 
 
For det første er det viktig å forstå at ikke alle byråer som samarbeider med Google blir utnevnt til Premier Partner. Premier Partner-status er forbeholdt byråer som har formidlet en høy grad av kompetanse og erfaring innen digital markedsføring ved bruk av Google-plattformen. Dette betyr at vi har oppfylt Googles strenge krav til kvalitet og suksess også i år, og at vi kontinuerlig arbeider for å opprettholde denne standarden. Det er kun 3% av de mest fremgangsrike partnerne som faktisk får dette merket tildelt! 
 
 
Så hvilken betydning har dette egentlig for våre kunder? La oss utforske dette nærmere.
 
Som en Google Premier Partner har vi tilgang til en rekke eksklusive ressurser og verktøy som ikke er tilgjengelige for andre byråer. Dette inkluderer opplæringsprogrammer og sertifiseringer som er utviklet av Google for å hjelpe oss med å videreutvikle vår kompetanse, holde oss oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene innenfor digital markedsføring. Vi har også dedikerte kontaktpersoner hos Google som kan gi oss støtte og veiledning når det er nødvendig.
 
En annen fordel med å være en Google Premier Partner er tilgangen til eksklusive beta-tester. Dette betyr at vi får tilgang til nye funksjoner og verktøy før de er tilgjengelige for allmennheten, slik at vi kan eksperimentere og finjustere våre kampanjer for å maksimere suksessen for våre kunder.
 
Men kanskje den viktigste fordelen med å være en Google Premier Partner er at vi kan tilby våre kunder en høy grad av ekspertise og kunnskap når det gjelder digital markedsføring. Ved å jobbe med en Google Premier Partner kan kundene være trygge på at de får de beste tjenestene og resultatene. Vi har et tett samarbeid med Google som gir oss tilgang til den nyeste innsikten og dataene, som gjør at vi kan utvikle og gjennomføre kampanjer som er skreddersydd for å oppfylle våre kunders unike behov og mål.
 
Dette er en høy utmerkelse som vi har arbeidet hardt for å oppnå, og vi ser frem til å fortsette å levere gode resultater for våre kunder. Vi vil også fortsette å jobbe tett med Google for å utforske nye muligheter og nye måter å hjelpe våre kunder med å nå sine forretningsmål på.
 
Tusen takk for et fantastisk lærerikt år med alle våre kunder, vi gleder oss til fortsettelsen i 2023!
 
Skrevet den .

Elianne Kristiansen

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere