Hensikt i ny drakt

For 6 år siden ble Hensikt startet opp, og nå er det på tide at vi endelig får vist hvem vi faktisk er til både kjente og ukjente. Vi består i skrivende stund av 7 ulike kontorer fra nord til sør med over 30 helt rå ansatte - hvor alle er unike. Til tross for store avstander er vi fortsatt en samlet enhet, og dette ønsket vi at skulle komme enda tydeligere frem. 

En form som kan bli til hva som helst

Vår nye logo er bygget opp av en kvartsirkel, som kan kombinere i 256 unike sammsetninger. For oss i Hensikt er dette grunnsteinen i våre verdier - vi alle representerer ulik kunnskap, bakgrunn og ekspertise. Men sammen bygger vi i helhet hvor vi er ekte, lekne og dedikerte, og nettopp det skal H-en vår representere. Hensikt Profilhandbok

 

"Hensikt strekker seg fra Tromsø i nord til Drammen i sør. Hvert kontor er bygget opp med ulike og unike talenter. Den nye designprofilen viser at vi er én og samme Hensikt. Vi er alle én avgjørende brikke i et større og godt system, som gir oss utrolig slagkraft når vi setter sammen et spesialisert team for å nå kundens mål."

- Byråleder Hensikt, Sigurd Bakke Amundsen

Den samme Hensikt

For deg som kjenner til oss betyr dette ingen forskjell. Vi er samme Hensikt, med de samme menneskene og den samme spesialistkompetansen. Og som alltid, vi går gjerne den ekstra mila for våre kunder. 

Skrevet den .

Pia Torgersen

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere