Holiday Season med Hensikt

Fra 2. - 4. november kjører vi webinarer med fokus på Holiday Season. Hvem skal du nå? Hvor skal du nå målgruppen? Og hva bør du si for å skille deg ut blant alle konkurrentene? Holiday Season er retailbransjen sin høysesong, og vi vil hjelpe deg på veien til å være så forberedt som mulig!

Holiday Season & strategi

Jens Petter Jensen holder webinar om Holiday Season og strategiJens Petter, som driver kontoret vårt i Bergen, åpner uken med et webinar om strategi i forbindelse med Holiday Season. Han har en bred erfaring, med spisskompetanse innenfor video, og mestrer alltid å se alle kunders bredde og potensiale i strategiplanleggingen. Bli med på et svært lærerikt webinar!

Når: 2. november fra kl. 09.00-09.30

Hvem: Jens Petter Jensen

Hvor: Meld deg på HER

 

Holiday Season & betalt søk

2W2A3261Joakim, vår fagansvarlige innenfor betalt søk, fortsetter uken med et webinar om betalt søk. Hvordan skal du klare å skille deg ut i søkemotoren? Og hva bør du gjøre av aktiviteter? Joakim har mange års byråerfaring med en ekspertise innenfor betalt søk. Bli mer rustet til å møte konkurransen på Google og andre søkemotorer - dette bør du få med deg!

Når: 3. november fra kl. 09.00-09.30

Hvem: Joakim Solheim

Hvor: Meld deg på HER

 

Holiday Season & sosiale medier

Hensikt portretter 421 WEBSanya, vår fagansvarlige for sosiale medier, avslutter uken med et webinar om sosiale medier. Hvilke kanaler bør du egentlig velge? Og hva bør du vurdere når du setter opp kampanjene? Med flere års erfaring som fagansvarlig har Sanya jobbet med mange ulike kunder og problemstillinger. Bli kjent med utfordringene du kan møte i høysesongen, og kom et steg nærmere å bli en ekspert i sosiale medier - sikre deg en kunnskapsrik start på dagen!

Når: 4. november fra kl. 09.00-09.30

Hvem: Sanya Rachel Pervez

Hvor: Meld deg på HER

Skrevet den .

Pia Torgersen

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere