Vi gleder oss til Innsikt 2022 i Drammen

Hensikt byr på seg selv og stiller på Innsikt 20022 i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen.

 

 8. og 9. juni stiller 80 bedrifter i messetelt på Bragernes Torg for å inspirere, undervise og underholde. Hensikt er en av disse. Vi stiller med flere av våre beste rådgivere for å vise hva vi kan bidra med for bedrifter som trenger en guide til hvordan man skal lykkes med vekst i den digitale skogen av muligheter. 

 Vi vil holde en uhøytidelig konkurranse om hvem som har regionens raskeste nettside og byr på innsikt i hvordan den digitale tilstedeværelsen til din bedrift kan forbedres. Våre rådgivere vil gi tips og veiledning til hvordan man kan øke sin synlighet ved tekniske forbedringer, men også til hvordan man kan bruke kommunikasjon effektivt for å skape økt oppmerksomhet og flere leads, hvis det er målet med markedsføringen. De tre beste i konkurransen vinner muligheten til en time med våre eksperter for en grundig analyse av dagens digitale situasjon for din bedrift.

 Book gjerne tid og sett deg ned med en av våre eksperter for en gjennomgang på vår stand nummer 19.

 Hensikt er en del av kompetansehuset Layer som består av 6 selskaper og 60 spesialister som sammen leverer helhetlige løsninger på komplekse digitale utfordringer. I Layer jobber vi med kommunikasjon, forretningsstrategi, organisasjonsutvikling, strategi og vekst.

Skrevet den .

Lars Hordnes

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere