Stolt Preferred Partner hos Facebook

Facebook har nylig tilgjengeliggjort sitt nye Facebook Marketing Partners program for fullt også i Norge. Dette er et program Facebook lanserer for sine partner-byråer for å tilgjengeliggjøre flere ressurser og verktøy for oss som Byrå. På den måten kan vi hjelpe våre kunder til å lykkes best mulig på alle Facebook sine plattformer. 

Hva er Facebook Marketing Partner-programmet?

Facebook Marketing Partners for byråer er en plattform utformet spesielt for byråer som jobber med reklamekampanjer på vegne av merkevarer eller bedrifter. Den er designet for å støtte byrået, utvide ekspertisen og hjelpe byråets kundene til å lykkes gjennom byrå-spesifikk utdanning, best practice, opplæring og mer.

 Facebook Marketing Partners inkluderer: 

  • Facebook
  • Messenger
  • Instagram
  • Whatsapp

Ressursene inkluderer blant annet opplæringsmateriell, kurs, nyheter og verktøy som gir oss innsikt i alle mulighetene Facebook har å tilby. 

Er Hensikt Sertifisert Marketing partner hos Facebook?

Så absolutt! Vi i Hensikt er stolte over at vi i dag er en av få byråer i Norge som kan kalle oss Preferred Partner hos Facebook! Plattformen er bygget opp på tre nivåer som gir tilgang til ulike ressurser på hvert trinn. Ved å oppfylle en rekke kriterier kan en søke om å komme opp på neste nivå. Vi ble nylig oppført som Preferred Partner noe vi er veldig stolte av, og som gir oss tilgang til en rekke verktøy og ressurser som ikke er tilgjengelig for andre. En av de viktigste ressursene for Preferred Partners er tilgang til prioritert support, noe som gir oss stor verdi.

Hva betyr dette for våre kunder og samarbeidspartnere?

Med utvidet tilgang til ressurser gleder vi oss til å bli enda bedre, og vi skal naturligvis dele kunnskapen og ressursene med alle våre kunder og samarbeidspartnere. Slik kan vi alle vokse, sammen. Med prioritert support har vi tilgang til et helt annet hjelpeapparat hvis det skulle dukke opp utfordringer vi ikke kan løse internt. Vi gleder oss til å lære mer og ikke minst utfordre på de områdene vi ser forbedringspotensial. 

Trenger du hjelp til annonsering på Facebook?

Vi i hensikt hjelper gjerne till om det er det skulle være noe du har utfordringer på på noen av Facebook sine plattformer. Ta kontakt med en av våre eksperter på sosiale medier om du har spørsmål eller ønsker noen å sparre med.

Skrevet den .

David Bjørnstad

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Google Partner