Om oss

Hensikt AS ble etablert sent i 2016 av Joakim Sand, Thomas Straw og Lars Hordnes. Vår visjon var å skape et digitalt mediebyrå tilpasset dagens teknologi og behov. Etter mange år i store og etablerte byråer og medier, så vi et tydelig behov for å effektivisere modellen betraktelig. Derfor har vi plukket fra hverandre prosessene, sett på hva som kan automatiseres – og hva som regelrett er unødvendig – og skapt vår egen modell som gjør at vi kan jobbe vesentlig mer effektivt.
 
Like viktig for oss er det å være åpen med våre kunder om alt. Rett og slett full transparens. Rapportering er automatisert og våre kunder utvikler seg sammen med oss. Våre kunder er involvert i hele prosessen. Vi tror sterkt på at ingen annonsører vokser om man ikke har en forståelse av hvordan deres egen bedrift jobber med markedsføring og forstår hvordan deres egne kunder agerer. 

Teknologi blir oppfattet som svært komplisert, og kan til tider være det, men realiteten er at teknologi gjør hverdagen for dagens annonsører vesentlig enklere. Nå kan en liten butikk være synlig på store nasjonale medier lokalt i sitt nærområde uten å måtte bruke en formue. Man kan treffe sin egen målgruppe med data som er tilgjengelig for alle. Det er rett og slett fantastiske tider for annonsører – store som små!

Hensikt har kontorer i Oslo, Drammen, Trondheim, Ulsteinvik, Bodø, Tromsø og Hallingdal.  

Hensikt 
Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Tlf. +47 911 71 325
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.