Om oss

Om oss i Hensikt

Hensikt er et uavhengig norsk byrå, etablert i 2016. Da vi startet Hensikt hadde vi en visjon om å gjøre markedsføring effektivt for store og små annonsører i hele Norge. Målet var å ha lokale rådgivere i alle store norske byer. I dag er vi etablert i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Hallingdal, Drammen, og Oslo, med hovedkontor i Oslo. Vi er ikke helt i mål, men vi begynner å nærme oss. Kanskje vi etablerer oss i enda en by snart?

Vår modell baserer seg på at vi skal ha gode strategiske rådgivere lokalt, og spesialister lokalisert i Oslo og Drammen. På den måten får vi store kompetansemiljøer som hele tiden er langt fremme innenfor sine fagfelt, og som kan dele dette med alle våre rådgivere kontinuerlig.

Kompetansedeling

Vi i Hensikt tror på kompetansedeling, ikke bare internt, men også med våre kunder. Vår erfaring er at resultatene blir best når kompetansen er høyest mulig på alle sider av bordet, derfor deler vi alt vi vet med våre kunder hver eneste dag. I dagens samfunn hvor den digitale utviklingen går lynraskt, så er vi helt avhengige av å dele med hverandre for å drive resultatene i riktig retning.

Skomaker bli ved din lest

Med vår bakgrunn fra store mediebyråer og medier har vi truffet mange og opplevd mangt. Det gikk ikke lenge fra vår oppstart til vi innså at det var veldig mange kunder som spurte om alt fra Facebook-annonsering til utvikling av CRM-systemer eller nettsider. Derfor bestemte vi oss raskt for at vi skulle være best på det vi var gode på og så skulle vi sikre at vi hadde gode samarbeidspartnere på de tingene vi kke var så gode på. Dette gjorde at vi raskt fikk mange gode venner, som sikret at vi kunne gi kundene alt de trengte for å få mest mulig ut av sine markedsføring. Etterhvert som vi utviklet oss, og fikk flere venner, så var det flere som gjerne ville jobbe tettere med oss. Noen tilfeldigheter, sammen med gode relasjoner, gjorde at vi stadig utviklet tjenestespekteret vårt. 
Fra å være et byrå som utelukkende jobbet med distribusjon, eller betalt annonsering, så har vi sakte, men sikkert utvidet tjenestespekteret slik at vi i dag er et fullverdig digitalbyrå. 

I dag leverer vi hele den digitale reisen for våre kunder. Vi leverer alt fra teknisk oppsett av systemer for analyse, tunge analyser innenfor SEO og CRO, utvikling av nettsider, innholdsproduksjon, CRM, strategi og selvfølgelig betalt annonsering.

Kan vi i Hensikt hjelpe deg?

Høres vår histore spennende ut? Vi hjelper deg selvsagt med annonseringen eller noen gode råd om du ønsker det. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi møtes over en kopp kaffe og snakke om dine muligheter, utfordringer og målsettinger. 

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere