• Tjenester

    Hensikt ER digital kommunikasjon

Strategi

Vellykket markedsføring er avhengig av en god strategi

Vi hjelper dere med å finne ut hva dere skal si til målgruppen deres, hvordan dere skal si det, i hvilke kanaler og til hvilken tid.

For å få til dette setter vi oss grundig inn i forretningsmålene deres, kundene dere har i dag og hvilken verdi dere tilfører.

Sammen skaper vi en strategi for lønnsom drift og skalerbar vekst.

Rådgivning

Vi hjelper deg med å ta de vanskelige valgene innen markedsføring

De fleste ser verdien av noen å rådføre seg med når viktige beslutninger skal tas. Dette kan være litt vanskelig for fagområder der dere ikke har egne eksperter i bedriften.

Hensikt tilbyr rådgiving og sparring til våre kunder i hverdagen. For mange bedrifter fungerer vi som en utvidet markedsavdeling med spesialister på de aller fleste områder innenfor markedsføring og vekst.

Nettside & organisk vekst

Alle former for markedsføring krever godt, tilpasset innhold for å lykkes. Da vil både trafikken koste mindre, og du vil tjene mer på hver bruker av nettsiden din.

Vår erfaring er at de som har fokus på godt innhold og god brukervennlighet, også lykkes best med både gratis trafikkilder, slik som Google og de betalte trafikkildene i tillegg.

Betalt annonsering

Vi vet hvordan du får best mulig avkastning på annonseringen

Samme hvor stort eller lite budsjettet ditt er for markedsføring er det viktig å få mest mulig igjen for annonsekronene.

I Hensikt har vi til sammen jobbet mange tusen timer over flere tiår med alle de største annonsekanalene. 

Det viktigste er å finne den mest lønnsomme miksen av kanaler som treffer din målgruppe best. Enten det er betalt søk, bannerannonsering, sosiale medier, kinoreklame eller noe helt annet, finner vi den beste løsningen sammen.

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere