• Tjenester

    Hensikt ER digital kommunikasjon

Strategi

Vellykket markedsføring er avhengig av en god strategi

Markedsføring er ikke alltid like lett, for hvordan skal vi vite hva vi skal si til hvem for at de skal like akkurat oss? For å få til dette må vi legge en strategi som bygger opp under vår bedrifts mål. Disse målene handler ofte om å skaffe nye kunder og å beholde de kundene man har. For å få til dette så er de fleste avhengige av å fortelle så mange som mulig om hvorfor deres produkter er viktige for folk. Så hvordan skal vi legge opp strategien for å lykkes med dette?

Rådgivning

Hvem spør du når du skal velge mellom en annonse i avis eller en på Facebook? Eller trenger du egentlig å velge?

De fleste ser verdien av noen å sparre med når viktige beslutninger skal tas. I større bedrifter så har man gjerne en markedsavdeling med mange ansatte og sparrer med andre hver eneste dag. Men hvordan er det for en mindre bedrift hvor mange roller ofte er samlet i en person, hvem sparrer man med da? Vi i Hensikt tar denne utfordringen på alvor og tilbyr derfor rådgiving og sparring til våre kunder i hverdagen. Vi er en stor markedsavdeling med spesialister på de aller fleste områder innenfor markedsføring. Dette gjør oss til en av de mest verdifulle sparringspartnerne du kan få.

Nettside & organisk vekst

Det finnes svært mange kanaler for markedsføring. Noen er gratis, eller det som ofte kalles fortjente kanaler, og andre må man betale for, eller betalte kanaler. Felles for alle, er at det krever godt, tilpasset innhold for å lykkes. Det aller viktigste man gjør er å lage en god plan for hvordan disse kanalene skal spille sammen. Vår erfaring er at de som har fokus på godt innhold på nettsiden, og i andre fortjente kanaler, lykkes best i de betalte kanalene også.

Betalt annonsering

Hvorfor skal du betale for annonsering?

Det finnes utrolig mange kanaler for markedsføring. Noen er gratis, eller det som ofte kalles fortjente kanaler og andre må man betale for, det som kalles betalte kanaler. Vår erfaring er at det aller viktigste man gjør er å lage en god plan for hvordan disse kanalene skal spille sammen. Vi vet hvordan, så klikk deg inn for å lese mer.

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Google Partner