Instagram

Instagram

Har du vurdert å annonsere på Instagram for din bedrift? Eller kanskje du er litt nysgjerrig på hvordan annonseringen faktisk fungerer? Vi i Hensikt er eksperter på annonsering i sosiale medier, deriblant Instagram. La oss hjelpe deg med å komme godt i gang med noen gode råd og tips på veien! 

Hva er Instagram? 

Instagram er en gratis bilde-delingstjeneste som er blitt et av de største sosiale nettverkene. Når du legger ut et bilde eller en video på Instagram, vil dette vises på din profil. Brukere som da føler deg vil få opp innholdet på sin nyhetsfeed. 

Nå kan du også annonsere for varene og tjenestene dine på Instagram. Annonsene kan enkelt settes opp i Business Manager, hvor du har mulighet til å finne rett målgruppe og samkjøre kampanjen din med Facebook. Vil du lese mer om samspillet mellom Instagram, Facebook og Business Manager? Trykk her. 

Hvorfor annonsere på Instagram?

Uansett hva forretningsmålet til din bedrift er, vil bilde- eller videoannonser på Instagram være et utmerket verktøy for å øke oppmerksomheten om hvem du er, og hva du gjør. En fordel med å annonsere på Instagram er at annonsene blender inn med innholdet til personene du følger. Det er derfor viktig å ha innhold som er inspirerende og kan skape oppmerksomhet.

Formater Instagram tillater i annonseringen: 

  • Video
  • Bilde
  • Karusell

Karusell vil si at du kan vise to eller flere bilder og/eller videoer, overskrifter, lenker eller handlingsoppfordringer i én enkelt annonse. 

Annonsering på Instagram Story

Det er også mulig å annonsere på Instagram Story. Her plasseres annonsen din mellom historiene til vennene til dine potensielle kunder. Stories er en forlengelse av hvordan folk allerede samhandler med telefonene sine. Folk holder telefonen sin vertikalt omtrent 90 % av tiden, og Stories er optimalisert for en vertikal fullskjermvisning som føles naturlig og gir folk rask tilgang til visning av videoer og bilder.

Ettersom Instagram eies av Facebook har vi mulighet til å rette annonseringen mot en rekke interesser og målgrupper. Vi kan derfor nå ut til mange brukere i din målgruppe. 

 Trenger du hjelp med annonseringen på Instagram?

Har du spørsmål om annonsering på Instagram? Eller trenger du kanskje hjelp til å håndtere kampanjene? Ta kontakt med en av våre rådgivere eller noen i ad operations-teamet.

Kontakt

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: +47 911 71 325
A: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Partnere